Böcek İlaçlama Yöntemlerimiz

Böcek İlaçlama Yöntemlerimiz

Sıvı İlaçlama Yöntemi
Sıvı ilaçlamada sıvı ilaç, püskürtme veya ULV (Sisleme) yöntemiyle böceklerin saklanmış olduğu alanlar tespit edilerek alana detaylı bir şekilde uzman ekibimiz tarafından uygulanmaktadır. Uzman ekibimiz tarafından uygulanan sıvı ilaç hamam böceği, kalorifer böceği, gümüş böceği, pire, bit, tahtakurusu, tahta kurdu, çıyan, kırkayak, akrep, bitki biti, halı böceği, tespih böceği, kene, karınca, örümcek, yılan, eşek/yaban arısı gibi pek çok tür üzerinde etkilidir.

Jel İlaçlama Yöntemi
Jel ilaçlamada jel ilaç, kör noktalara şırınga veya silikon tabancasıyla küçük parçalar halinde uzman ekibimiz tarafından uygulanmaktadır. Jel ilacı yiyen böcek yuvasına döner ve yuvasında ölür, yuvadaki diğer böceklerin bu ölü böcekten beslenmesi yoluyla böceklerin hepsinin ölümü gerçekleşmektedir. Sıvı ilaçlamanın yanı sıra jel ilaçlama uygulaması yapmamızdaki önemli etkenlerden birisi de böceklerin bırakmış olduğu yumurtalara müdahale etmektir. Uzman ekibimizin uygulayacağı jel ilaç yaklaşık olarak 3 ay bozulmadan kalmakta ve sonradan çatlayan böcek yumurtaları üzerinde etkili olmaktadır. Jel ilaçlama yöntemi, hamam böceği ve kalorifer böceği probleminin olduğu alanlarda uygulanan böcek ilaçlama yöntemidir.

Kokulu ilaçlama
Kokulu ilaçlama uygulaması genellikle 15-20 dakika sürmektedir, bu süre alanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Kokulu ilaçlamada ilaçlama sonrası böcek ilaçlaması yapılan alanın 2 saat kapalı tutulması gerekmektedir. 2 saat boyunca kapalı kalan alan 30-45 dakika havalandırılması yeterli olmaktadır. Böcek ilaçlaması yapılan alan, havalandırmanın ardından gün içerisinde kullanılabilir.

Kokusuz İlaçlama
Kokusuz ilaçlama uygulamasının süresi alanın büyüklüğüne göre değişebilmekle birlikte kokusuz böcek ilaçlama uygulama genellikle 15-20 dakika sürmektedir. İlaçlama sonrası böcek ilaçlaması yapılan alan 30-45 dakika havalandırılması yeterlidir. Havalandırılan alan gün içerisinde kullanılabilmektedir.

Böcek İlaçlamada Kullandığımız İlaçların Özellikleri
Gebze İlaçlama olarak kullandığımız ilaçlar biosidal ilaçlardır. Kullandığımız ilaçlar Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlı ve onaylıdır, ilaçların insan sağlığı açısından herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Kullandığımız ilaçlar tarımsal veya kimyasal ürün içermemekle birlikte eşyalarınız üzerinde herhangi bir leke, iz, kalıntı bırakmamaktadır.

İstanbul ve Kocaeli'nde böcek ilaçlama hizmeti vermekteyiz. Böcek ilaçlama, günün herhangi bir saatinde yapılabilmektedir. İlaçlama hakkında detaylı bilgi için bizi 7/24 arayabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN
YARARLANMAK İSTER MİSİNİZ?

Haşere probleminizin neden kaynaklandığı, ne gibi ilaçlama işlemleri uygulanabileceği, böylelikle kesin çözüme nasıl ulaşabileceğiniz profesyonel ekibimiz tarafından belirlenir ve proje hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti almış olursunuz. Bu bağlamda çözüm odaklı çalışma sonucunda fiyat çalışması yapılmaktadır.

letter_img