Hamam Böceği İlaçlama Nasıl Yapılır?

Hamam Böceği İlaçlama Nasıl Yapılır?

Hamam böceği, pek çok böcek türü gibi karanlığı seven ve çoğunlukla geceleri aktif olan böceklerden bir tanesidir. Ancak bazı durumlarda hamam böcekleriyle gündüzleri de karşılaşabilmekteyiz. Bu, hamam böceği yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda rastladığımız bir durumdur.

Sıcak ve nemli bölgeleri seven hamam böcekleri, soğuk havadan korunmak veya yiyecek-su bulmak amacıyla yaşam alanlarımıza girmekte ve çok kısa bir sürede çoğalabilmektedir. Hamam böcekleri, yumurtlayarak çoğalan ve çok hızlı üreyen böceklerden olduğu için hamam böceği görüldüğü anda fazla zaman kaybetmeden hamam böceğinin bulunduğu alanları ilaçlatmakta, müdahale etmekte fayda vardır.

Hamam Böceği ile Mücadele
Gebze İlaçlama olarak mücadelesi zor türlerin başında gelen hamam böceği sorunundan kurtulmak için en etkili yöntemlerden olan sıvı ve jel ilaçlama yöntemlerini kullanmaktayız.

Sıvı İlaçlama Yöntemi
Sıvı ilaçlamada sıvı ilaç püskürtme yöntemiyle hamam böceklerinin saklandığı alanlar tespit edilip alana detaylı bir şekilde uzman ekibimiz tarafından uygulanmaktadır.

Jel İlaçlama Yöntemi
Jel ilaçlamada ise jel ilaç gözle görülemeyen kör noktalara pirinç tanesi büyüklüğünde şırınga veya silikon tabancasıyla küçük parçalar halinde uzman ekibimiz tarafından uygulanmaktadır. Jel ilacı yiyen hamam böceği yuvasına dönmekte ve orada ölmektedir, diğer hamam böceklerinin bu ölü hamam böceğinden beslenmesiyle ise hamam böceklerinin hepsinin ölümü gerçekleşmektedir. Sıvı ilaçlamanın yanı sıra jel ilaçlama uygulaması yapmamızdaki etkenlerden en önemlisi hamam böceklerinin bırakmış olduğu yumurtalara da müdahale etmektir. Uzman ekibimizin uygulayacağı jel ilaç yaklaşık 3 ay bozulmadan kalarak sonradan çatlayan hamam böceği yumurtaları üzerinde etkili olmaktadır ve sorununuz kökten bir şekilde çözülmektedir.

Kokulu ilaçlama
Kokulu ilaçlama uygulamasının süresi alanın büyüklüğüne göre değişebilmekle birlikte uygulama genellikle 15-20 dakika sürmektedir. Kokulu ilaçlamada ilaçlama sonrası ilaçlama yapılan alan 2 saat kapalı tutulmakta ve 2 saat kapalı kalan alan 30-45 dakika havalandırıldıktan sonra gün içerisinde kullanılabilmektedir.

Kokusuz İlaçlama
Gebze İlaçlama olarak kokusuz ilaçlama yöntemini de kullanmaktayız. Kokusuz ilaçlama uygulamasının da süresi alanın büyüklüğüne göre değişebilmekle birlikte uygulama genellikle 15-20 dakika sürmektedir. Kokusuz ilaçlamada ilaçlama sonra ilaçlama yapılan alan 30-45 dakika havalandırıldıktan sonra gün içerisinde kullanılabilmektedir.

İlaçlama Sonrası Yapılması Gerekenler
İlaçlama sonrası ilacın haşereler üzerindeki etkisi devam ettiği için en az 1 hafta ıslak temizlik ertelenmelidir. Dip-köşe ıslak temizlik yapmamak koşuluyla sık kullanılan orta alanları ve mutfak tezgâhını silebilirsiniz.

Gebze İlaçlama olarak İstanbul ve Kocaeli'nde hizmet vermekteyiz. Hamam böceği ilaçlama, hamam böceği ilaçlama yöntemleri ve böcek ilaçlama hakkında detaylı bilgi için çağrı merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN
YARARLANMAK İSTER MİSİNİZ?

Haşere probleminizin neden kaynaklandığı, ne gibi ilaçlama işlemleri uygulanabileceği, böylelikle kesin çözüme nasıl ulaşabileceğiniz profesyonel ekibimiz tarafından belirlenir ve proje hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti almış olursunuz. Bu bağlamda çözüm odaklı çalışma sonucunda fiyat çalışması yapılmaktadır.

letter_img